WAAR zoekt ondernemers

WAAR wil samen met jou een winkel runnen!

Amsterdam

Voor de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste ondernemer/ franchiser. WAAR is enorm in beweging en we hebben jouw energie en drive nodig om ons een stapje verder te brengen. Heb jij altijd al een eigen winkel willen runnen als ondernemer, maar de stap nooit durven of willen zetten? WAAR helpt je op weg om deze ambitie waar te maken. Kom in contact met ons en geniet iedere dag van de mooiste duurzame en fairtrade producten met allemaal een goed verhaal!

De energie, creativiteit en drive van jonge mensen past ons goed. We hebben een unieke franchise constructie waarbij we samen gaan ondernemen. Omdat WAAR actief meedoet in de onderneming kunnen we ervoor zorgen dat de investering haalbaar is voor starters zoals jij.

Wil je meer info over onze franchiseconstructie? Hier vind je meer uitleg.

Of ben je al om en wil je graag een oriƫnterend gesprek, mail naar: jan@ditiswaar.nl

Haarlem

De huidige ondernemer gaat een nieuwe uitdaging aan en daarom bieden we nu WAAR Haarlem aan een nieuwe lokale ondernemer aan.

Heb jij altijd al een eigen winkel willen runnen als ondernemer, maar de stap nooit durven of willen zetten? WAAR helpt je op weg om deze ambitie waar te maken. Kom in contact met ons en geniet iedere dag van de mooiste duurzame en fairtrade producten met allemaal een goed verhaal!

Wil je meer info over onze franchiseconstructie? Hier vind je meer uitleg.

Of ben je al om en wil je graag een oriƫnterend gesprek mail dan naar: jan@ditiswaar.nl