WAAR zoekt ondernemers

WAAR wil samen met jou een winkel runnen!

Amsterdam

Voor de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste ondernemer/ franchiser. WAAR is enorm in beweging en we hebben jouw energie en drive nodig om ons een stapje verder te brengen. Heb jij altijd al een eigen winkel willen runnen als ondernemer, maar de stap nooit durven of willen zetten? WAAR helpt je op weg om deze ambitie waar te maken. Kom in contact met ons en geniet iedere dag van de mooiste duurzame en fairtrade producten met allemaal een goed verhaal!

De energie, creativiteit en drive van jonge mensen past ons goed. We hebben een unieke franchise constructie waarbij we samen gaan ondernemen. Omdat WAAR actief meedoet in de onderneming kunnen we ervoor zorgen dat de investering haalbaar is voor starters zoals jij.

Wil je meer info over onze franchiseconstructie? Hier vind je meer uitleg.

Of ben je al om en wil je graag een oriënterend gesprek, mail naar: jan@ditiswaar.nl

Alkmaar

De winkel is onder de vleugels van Tjeerd Bosma, een ondernemer die al goed bekend is met de WAAR formule, met veel plezier opgestart. Nu de eerste aanloopperiode voorbij is zijn we op zoek naar een enthousiaste lokale ondernemer die het stokje overneemt en het succes wilt voortzetten.

Het is een mooie kans om een eigen zaak te beginnen! Wellicht heb je hier al eens aan gedacht, maar heb je net die laatste stap niet durven zetten. Dat is ook best spannend! Bij WAAR doen we het daarom samen!

Wil je meer info over onze franchiseconstructie? Hier vind je meer uitleg.

Of ben je al om en wil je graag een oriënterend gesprek, mail naar: jan@ditiswaar.nl

Haarlem

De huidige ondernemer gaat een nieuwe uitdaging aan en daarom bieden we nu WAAR Haarlem aan een nieuwe lokale ondernemer aan.

Heb jij altijd al een eigen winkel willen runnen als ondernemer, maar de stap nooit durven of willen zetten? WAAR helpt je op weg om deze ambitie waar te maken. Kom in contact met ons en geniet iedere dag van de mooiste duurzame en fairtrade producten met allemaal een goed verhaal!

Wil je meer info over onze franchiseconstructie? Hier vind je meer uitleg.

Of ben je al om en wil je graag een oriënterend gesprek mail dan naar: jan@ditiswaar.nl

Zutphen

WAAR onderneemster Annemarie gaat een nieuwe ambitie achterna. Met haar opgedane kennis en kunde wilt ze de nieuwe generatie door middel van het schrijven van kinderboeken ook inspireren. We kunnen dit natuurlijk alleen maar aanmoedigen! We wensen haar veel succes met het vervullen van deze nieuwe uitdaging!

Dit betekent helaas wel dat wij binnenkort afscheid van haar gaan nemen en dat haar mooie winkel in Zutphen opzoek is naar een nieuwe enthousiaste ondernemer. Ben of ken jij iemand die altijd al een eigen winkel heeft willen hebben? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij passie voor het ondernemerschap? Dan is dit het overnemen van WAAR Zutphen wellicht iets voor jou!

Interesse? Of heb je vragen? Stuur een mailtje naar jan@ditiswaar.nl