Over ons

Welkom bij het online warenhuis van de WAARwinkels.

De online plek WAAR je elke dag van het jaar de mooiste producten, de leukste acties en de fijnste cadeau-ideeën uit het grote assortiment van WAAR kunt vinden.

Alle cadeaus van WAAR vertellen een goed verhaal. Ze zijn verrassend en mooi ontworpen, gemaakt van vriendelijk materiaal of van afgedankte spullen op een nieuw avontuur. Bovendien krijgt de maker een eerlijke kans. En jij een goed gevoel.

Per product geven we met de iconen van onze WAARborgen aan waarom dit product een goede keuze is en vertellen we het verhaal van de makers.  Omdat het hebben van een keuze voor fairtrade, biologisch, ecologisch, gerecycled en met maatschappelijke impact al zo makkelijk kan en nog gewoon leuk is ook.

Daarom is vanaf nu via het WAARenhuis al het goede en duurzame wat WAAR in de wereld verzameld heeft, met één muisklik besteld en bij jou thuis afgeleverd. Of juist bij diegene voor wie jouw cadeau bestemd is. Jij klikt, wij zorgen voor de rest!

Dit is WAAR

Bij WAAR kom je voor een goed cadeau met een goed verhaal. We verkopen een gevarieerd assortiment mode- en woonaccessoires, food en boeken. Al onze producten zijn op een of andere manier duurzaam geproduceerd. Fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. We besteden veel aandacht aan het design van ons assortiment. En koop je een cadeau bij WAAR dan pakken we ‘t altijd prachtig voor je als je in de winkel bent.

“Alle CADEAUS van WAAR vertellen een goed verhaal. Ze zijn VERRASSEND en MOOI ontworpen, gemaakt van vriendelijk materiaal of van afgedankte spullen op een nieuw AVONTUUR. Bovendien krijgt de maker een EERLIJKE kans. En jij een GOED GEVOEL.”

De organisatie

WAAR Nederland is de organisatie achter onze winkelformule.

Wij houden ons bezig met:

  • Het ontwikkelen & uitbreiden van de winkelformule WAAR
  • Webshop / eCommerce
  • Het ontwikkelen van Shop in the Shop Modules

WAAR Nederland gelooft in sociaal ondernemerschap en de kracht van handelen.

Tussen duurzaam en fairtrade is meer verbinding mogelijk; Die verbinding zoeken we vooral in een toename van het aantal winkels en de verkoop van het merk WAAR. Het resultaat is dat de markt voor WAAR zal gaan groeien.

De drijvende kracht achter WAAR is de intensieve samenwerking met onze partners en klanten. Wij geloven dat wij door co-creatie verder kunnen groeien en onszelf kunnen verbeteren. Het resultaat is een assortiment dat is afgestemd op de wensen van de consument.