Koppel je Waarmakers pas

Mocht je nog geen WAARmaker zijn en denken “WAAR gaat dit over!? Lees snel verder!

Als je wel al WAARmaker bent weet je wat dit betekent. Jij maakt al deel uit van een groeiende groep van mensen die met elkaar een verschil maken. Door je WAARmakers-pas te koppelen aan Waarenhuis ontvang je direct een leuke korting! Je moet wel even een account maken op deze webshop. Als je al een account hebt, even inloggen en je kan je koppelen aan WAARmakers.

Als je nog geen WAARmaker bent, kom er gezellig bij! Je helpt mee aan een mooiere wereld. Je helpt WAAR ondernemers eerlijke producten aan te bieden en je ondersteunt tegelijkertijd een aantal mooie projecten op het gebied van sanitatie, drinkwater en huisvesting. Daarnaast krijg je als WAARmaker ook nog eens korting (tot wel 30%) op je aankopen bij WAAR.

Ga voor meer informatie naar www.wijzijnwaar.nl Je kan lid worden bij een winkel bij jou in de buurt. Kijk hiervoor onderaan bij Winkels voor de locaties. Je bent van harte welkom!

Mocht je liever digitaal lekker willen shoppen stuur dan even een mail naar klantenservice@wijzijnwaar.nl en dan maken we met je een pasje aan wat je opgestuurd krijgt. We maken het samen WAAR!

Al een pas? Koppel met onderstaande link je pasje:

Je moet een account maken op deze webshop voordat je kunt koppelen met Wijzijnwaar.nl