Verzending & Bezorging

Mijn bestelling is verzonden, kan ik deze volgen?

De Track and Trace service van DPD, zorgt ervoor dat jij je bestelling eenvoudig kan volgen. Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je een e-mail met daarin een code, deze code voer je in op de Track and Trace pagina van DPD. Vervolgens zie je de actuele status van je verzonden pakket.

Wanneer heb ik mijn bestelling binnen?

Bij WAAR is de gemiddelde levertijd 2-3 werkdagen.  In het weekend wordt er niet geleverd. Houdt er dus rekening mee dat je, wanneer je je bestelling op donderdag of vrijdag plaatst, deze vaak na het weekend wordt geleverd.

Wat gebruiken jullie als inpakmateriaal?

Wij proberen jouw bestelling zo duurzaam mogelijk te verzenden. Wij hergebruiken een deel van de dozen om pakketten in te verzenden en passen het formaat van de doos zoveel mogelijk aan op de bestelling.

Bij het versturen van bestellingen is het vaak nodig om opvulmateriaal te gebruiken. 90% Van het materiaal dat wij hiervoor gebruiken is gerecycled. Denk bijvoorbeeld aan materialen die zijn gebruikt om artikelen bij ons af te leveren. Deze recyclen wij en gebruiken wij weer als opvulling bij web bestellingen. Zo zorgen we dat materiaal zoveel mogelijk gerecycled wordt en jij jouw artikelen in de beste conditie thuis ontvangt.