Het mooiste cadeau is jouw glimlach!

Dit is toch wel onze lievelingsspreuk. Want wat is er mooier dan het geven van een glimlach aan iemand die je lief is.

Een dierbare kennis, vriend, vriendin of familielid. Zelfs een glimlach aan een onbekende, of júíst de glimlach aan een vreemde kan heel veel teweeg brengen. Een soort geluksgevoel. Het is een sociaal teken van dankbaarheid. En geef nou zelf toe, een dankbare- of geluksglimlach op iemands gezicht heeft toch veel meer waarde dan die nieuwe schoenen of broek.

Bij WAAR zijn we elke dag bezig om glimlachen te toveren op de gezichten van onze klanten én producenten. Hun glimlach is het mooiste cadeau wat wij als organisatie kunnen ontvangen. Koop je een product bij WAAR dan pakken we het altijd prachtig voor je in, zodat ook op het gezicht van de ontvanger van het cadeautje een glimlach ontstaat. Dat zijn al heel veel glimlachen niet waar?

Ons assortiment: Het Mooiste Cadeau is jouw Glimlach
We zijn echt dol op de spreuk. Daarom hebben we verschillende producten met hulp van onze leveranciers laten maken met deze print op de voorkant. Het vouwtasje is daar een voorbeeld van. Naast het tasje hebben we een olifantpoeppapier notitieboekje, een Pineut fles voor het maken van je eigen neutje, een houten kaart en Chai tea van Natural Temptations
Zoek je een cadeautje dat 100% een glimlach laat opkomen, zit je met deze producten zeker goed!

Liefs,
Keoma